Oli ihan pakko tehä tätä pikimiten, joten kävin aamulla hakemassa jauhelihaa (hmm, eiks mun pitänyt olla pakastimen tyhjennys puuhissa ... no huomenna jatketaan :). Ohjeen näin Aquasun sivuilla joka oli lainannut ohjeen Julielta - Heille siis kiitos ideasta ja ohjeesta. Pikkisen muutin ohjetta ja tälläistä meille sitten tuli. Oli muuten aivan ihanaa, pojatkin hotkas ruoan hetkessä.
1932018.jpg

Italianpata

500g Jauhelihaa
2 Sipulia
3 Valkosipulin kynttä
1 tlk (400g) Tomaattimurskaa
500ml Passata
2 ½ dl Vihannessekoitusta
1 l Vettä
1 lihaliemikuutio
200g (raketti) spagettia
6 Basilikan lehteä
Ripaus valkosipulipippuria
Ripaus Paprikaa
Ripaus Mietoa Curryjauhetta
Italian Sesoning

  • Ruskista jauheliha, sipulit ja valkosipulit pannulla.
  • Mausta seos ja kaada kattilaan. Lisää passata, tomaattimurska ja vihannekset ja anna kiehua hiljalleen 20 minuuttia.
  • Lisää vesi, lihaliemikuutio, silputtu basilika ja spagetti.
  • Anna hautua kunnes spagetti on kypsää ja pata on sopivan 'kiinteää'.