1923005.jpg

Valkosuklaa pannacotta


3-4 Liivatelehteä
2dl Maitoa
3dl Kermaa
100g Valkoista suklaata
2rkl Sokeria
  • Jäähdytä jääkaapissa vähintään 4 tuntia

  • Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
  • Kiehauta maito ja kerma kattilassa.
  • Lisää paloiteltu suklaa ja sokeri seokseen.
  • Puristele liika vesi liivatteista ja lisää suklaaseokseen.
  • Kaada annoskulhoihin ja laita jääkaappiin jähmettymään vähintään 4 tunniksi.
1923006.jpg
Pitihän mun päästä kokeilemaan ihka ensimmäistä Mariskooliani jonka ostin tänä kesänä Suomenreissusta. Mies ei noiden päälle ymmärrä, mutta musta noi on niiiiiiiin ihania. Ens Suomi käynnillä vois vaikka pinkki eksyä matkalaukkuun :)