Tälläinen täyte löytyi Jaqueline Bellefontainen kirjasta Suklaa, joka kuulosti kivan raikkaalta.

Appelsiinivaahto

2 Munaa
50g Sokeria
2 appelsiinin mehu (n.2dl) ja 1 raastettu kuori
5 liivatelehteä
3rkl vettä
2,5dl Kuohukermaa

  • Erota valkuainen ja keltuainen.
  • Laita liivatelehdet veteen pieneen määrään veteen likoamaan.
  • Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi.
  • Raasta 1 appelsiinin kuori ja purista molemmista mehut. Lisää munavaahtoon.
  • Sulata liivatteet 3rkl kiuhuvaan veteen, anna jäähtyä hetken ja lisää munavaahto seokseen.
  • Vaatkaa kerma kovaksi vaahdoksi, lisää munavaahtoon varovasti sekoittaen.
  • Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää lopuksi seokseen.
  • Kirjassa neutvotaan jäähdyttämään seos, sekoittaen välillä, ennen kakun väliin laittamista. Itse en tätä tehnyt, joten en tiedä miten homma toimii.