Meillä (taas!!) syötiin piirakkaa, kun edelleen on niitä valmiitä piirakkapohjia pakastimessa (viimeisiä viedään, 1 enään jäljellä, jee!!!!!!!)
Tällä kertaa oli kanaa ja herkkusieniä täytteenä, ja pikkasen sovelsin sitä juustokastikettakin.

1948529.jpg
Kyllä taas näkyy kuvasta että on otettu illalla :(

Kana-sienipiirakka


Pohja:
1 paketti valmista piirakkataikinaa

Täyte:
250g Valkosipuli marinoituja kanapaloja
½ Sipuli
5 kpl isohkoa herkkusientä

Juustoseos:
1½ dl Maitoa
1 prk Kermaviiliä
100g Valkosipuli-tuorejuustoa
100g Raastettua juustoa
2 Kananmunaa
1tl Currymaustetta
Hyppysellinen silputtua ruohosipulia
Ripaus pippuria

  • Paista 200 asteisessa uunissa noin 30-35 minuuttia.

  • Paista kanapalat, sipuli ja herkkusienet kypsiksi.
  • Tasoittele piirakan pohjalle
  • Sekoita kaikki juustoseoksen aineet keskenään ja lisää kanaseoksen päälle.
  • Paista uunin keskitasossa noin 30 minuuttia, tai kunnes pinta on hyytynyt ja saanut kauniin keltaisen värin.